Kontorrengøring

Fokus på Miljø, Indeklima, Tillid & Kvalitet

Kontor­rengøring

Øg produktiviteten på kontoret

Skal du bruge kontorrengøring? Så vælg et professionelt og erfarent rengøringsfirma, som har kunden i fokus. På den måde er du sikker på, at du får veludført rengøring, som er tilpasset dine behov og ønsker – Vælg Nora Service ApS

Et ordentligt og rent indeklima samt arbejdsmiljø er essentielt for produktiviteten på arbejdspladsen. Dette gør sig især gældende i kontormiljøer, hvor snavs, støv og bakterier kan have indflydelse og medarbejdernes produktivitet og sundhed. Hertil kan kvalitetsbevidst og veludført erhvervsrengøring bidrage til at nedbringe sygedage blandt medarbejderne – Det er således en god investering, at få udført løbende kontorrengøring af et professionelt rengøringsfirma.

Leder I efter en professionel samarbejdspartner inden for kontorrengøring? Så er Nora Service ApS et trygt og sikkert valg. Med mange års erfaring, det rette mandskab og en central beliggenhed i Brønshøj, kan vi tilbyde erhvervsrengøring på hele Sjælland.

Vi kan blandt andet tilbyde følgende typer af serviceydelser ved kontorrengøring:

  • Hovedrengøring
  • Tæpperens
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Vinduesvask
  • Viceværtservice
  • Flytterengøring
  • Akutrengøring
  • Snerydning/ saltning
  • Og meget mere

Hos Nora Service ApS er vi af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen en løsning, som passer perfekt til dit kontor.

Få et tilbud

Fang os til en uforpligtende snak om netop dine behov.

Udfyld formularen her og så vender vi retur snarest muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for kontorrengøring

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag – Vi hjælper dig med at skabe øget produktivitet, mindre sygefravær og bedre indeklima på kontoret. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på kontorrengøring, som er skræddersyet til lige netop dit kontor.

Vi kan kontaktes på telefon: 26 78 02 37 eller på E-mail: info@noraservice.dk. Du er også velkommen til at benytte ovenstående kontaktformular. Så vender vi retur hurtigst muligt – Vi ser frem til at høre fra dig.