Firmaprofil

Fokus på Miljø, Indeklima, Tillid, Kvalitet & Fleksibilitet

fAMILIEDREVET RENGØRINGSFIRMA

Nora Service ApS er et familiedrevet rengøringsfirma med beliggenhed i Brønshøj. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og skræddersyr vores løsninger til den enkelte kundes behov. Hertil udfører vi opgaver på hele Sjælland.

Hos Nora Service ApS har vi mange års erfaring med forskellige rengøringsydelser. De mange års erfaring, har gjort at vi kan tilbyde vores kunder god service og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver der er, og hvordan disse skal løses i løbet af ugen. På den måde kan kunden altid være sikker på at modtage erhvervsrengøring i den kvalitet, som vi har aftalt.

En gang om måneden besøger en af vores inspektører virksomheden, og følger op på det udførte arbejde. Her er der også plads til at drøfte eventuelle ændringer. Målet med dette besøg er, at sikre kvaliteten og servicen lever op til kundens behov og ønsker.

EN MILJØ- & KVALITETSBEVIDST SAMARBEJDSPARTNER

Hos Nora Service ApS værner vi omkring miljøet, hvorfor vi udelukkende udfører rengøring med miljøgodkendte produkter. Hertil med produkter af de højeste standarder. Du kan således få udført rengøring, som hverken er til skade for dig eller dine omgivelser, når du vælger os til at stå for din rengøring.

Med en grøn firmaprofil kan vi gøre en forskel for miljøet, såvel som for vores kunder – Dette er drivkraften bag vores virksomhed.
Follow us:
  • Islevhusvej 10, kld. 2700 Brønshøj
  • +45 26 78 02 37
  • driftleder@­noraservice.dk

© noraservice.dk - Islevhusvej 10, kld. * 2700 Brønshøj
CVR: 32670938