Phone: +45 26 19 71 78
MENU

Firma Profil

Nora Rengøring & Service har mange års erfaring med forskellige rengøringsydelser. De mange års erfaring, har gjort at vi nu kan tilbyde vores kunder en høj service og kvalitet til en konkurrence dygtig pris.

Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses i løbet af ugen. På den måde kan kunden altid være sikker på at modtage erhvervsrengøring i den kvalitet, som vi har aftalt.

En gang om måneden besøger en af vores inspektøre virksomheden og følger op på det udførte arbejde, og drøfter eventuele ændringer. Målet med dette besøg er at følge op på at både kvalitet og service lever op til kundens behov.

Vi tilbyder at komme forbi jeres virksomhed en dag og udføre rengøringsopgaven til halv pris. Dette er for at vise vores bud på en kvalitets rengøring. I er meget velkomne til at kontakte os for et uforpligtet møde, hvor vi kan finde frem til netop jeres behov.

Vi udfører alle former for rengøring & Service


- Ejendomsservice
- Kontorrengøring
- Rengøring af butikker
- Havearbejde
- Privat rengøring
- Hotelrengøring
- Vinduespolering
- Hjemmeservice


Vores motto er Kvalitet, Service, Tillid, Stabilitet og ikke mindst Fleksibilitet
© Nora Rengøring Aps * Islevhusvej 10 kld * 2700 Brønshøj
FØLG
OS
Call Now ButtonRing til os... linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram